Паранормални гласове отстояват: смърт няма край

ysnelpaspМихаел Рогге

Man and the unknown

Оригиналът: PARANORMAL VOICES ASSERT:
DEATH NO END

Събиране на преки гласови записи
Уудс/Грийн е наречен най-пълна
степен живота в отвъдното получили някога

Дректен глас среда Лесли Флинт

Лесли Флинт
Младият Лесли

Лесли Флинт е роден през 1911 г. в дома на Армията на спасението в квартал Хакни Лондон. Когато на седем години, той открива, че той е различен от другите момчета. Той вижда духове на починалите. Но той се научава да си тревога, че дарбата си е малко ценена (виж снимка като малко момче с родителите). Когато той е на седемнадесет години той присъства на сеанс. Той получава забележителните съобщения. A среда в Мюнхен релета съобщение до него, след като са получили обръщението си от духа.
Тогава при сеанс той се влюбва в себе си транс и преминава върху доказателствени послания към присъстващите. Той не е запален на неговата възраст да развие дарбата си и влиза кариера като преподавател по бални танци. Той се радва на своята професия и забравя за спиритизма.

Тогава той среща отново с бившия гледачка на родния си кръг, Едит Мундин. Тя го убеждава да се превърне в среда, в личния си кръг. Неговата медиумна развива бързо. Тяхната асоциация завършва в брак.

Гласове в мрака


Лесли чува, когато ходи на кино, гласове шепнат в тъмнината.
Той не е единственият, който; хората около себе си свирна мълчание. Когато това се случва, той е принуден да напусне киното. Гласовете са първите прояви на пряка гласова явление. Той развива дарбата на физическото медиумна и се превръща в често срещани среда при други спиритически кръгове. През 1935 г. той дава първата публична демонстрация. Това е последвано от други в зали с вместимост до 2000 души.

Най-тествани среда

Лесли Флинт винаги пълно съдействие изследователи, които са искали да го тествате. Психолози, психиатри, учени, ventriloquists, електронни експерти и дори следователи, представяйки се за седящи, всички са имали Отидете в него.

Тест 1948 Щракнете върху иконата за снимка на 1948 SPRtest.

запушена уста и пътуващ Щракнете върху иконата за снимка на Флинт “запушена уста и обвързан” по време на теста 1972.

доклад вестник Щракнете върху иконата за вестникарска статия за тест.
Кликнете за снимка на тест през 1972 г. с членове на SPR
Той е бил длъжен да един стол, устата му запечатана с тиксо. В други експерименти той носеше микрофон гърлото да се открият възможни вибрации в гласните му органи.

Flint с ectoplasmic гръкляна

Когато той се наблюдава чрез инфрачервена зрителя, което приличаше на топка от мъглата се наблюдава през рамо. Това е трябвало да бъде ектоплазма, ефирно същество, идващи от двете средносрочен и Заседателките, който има подобна функция за гласово-кутията човека. Комуникаторите обясняват, че те се съсредоточи мислите си и да се опита да говори, тъй като те веднъж не на земята. Техните мисли са толкова преведени на звукови вибрации.

(Виж фотография Флинт с ектоплазма почивка на рамото му)

Флинт не е единственото средство с такъв подарък, но той със сигурност е последният, който го показа с такава яснота за почти половин век.
Лесли се казва, да се подпомага от екип на духове “от другата страна”.

Психически рисунка на Мики
Психически чертеж на “Mickey”

Мики (виж психически портрет), неговата основна употреба, беше един вестник момче, което каза на себе си, че е бил прегазен от камион, когато той единадесет години. Той имаше талант за пускането седящи на спокойствие със своя весел момчешки глас. В края на заседанието той винаги изскочил да каже довиждане.
В дългогодишната си медиумна Флинт посрещна хиляди посетители в къщата му в Westbourne Terrace, London. Те слушаха с учудване на множество гласове. Всички си отидоха с непогрешимия убеждението, че е разговарял с духа на роднина или приятел, който живее в един по-добър свят, който е съвсем реален за тях. Нито един от седящите е известно, че е уловил Лесли в измамно действие по време на всички тези years. Алас, всичко, което е възвишено трябва да достигне до своя край. Лесли се е присъединил към приятелите си в другия свят през април 1994 г. На погребението му присъстваха много от бившите му седящи и приятели. Адвокатът на медията, Обри Росе, отдаде почит към него: За повече от петдесет години той седеше в мрака на стаята му привеждане светлина през неговия медиумна, знания към търпение, спокойствие пред затруднено положение, радостта и смехът на приятелите си.

Събиране на преки гласови комуникации Уудс/Грийн

Джордж Уудс и Бети Green по време на работа
Джордж Уудс и Бети Грийн по време на работа

Този сайт е посветен на паметта на Джордж Уудс и Бети Грин, които старателно записват директно гласове от тяхно касетофон и го живота си на работа, за да ги копирате за всеки, който попита за него, без скрити финансови мотиви прави (виж фотография от тях по време на работа) ,
Всички комуникации са щели да бъдат на личен интерес само, ако не беше, че не са били записани, първо на тел или хартиени ленти, по-късно на по-качествени ленти. Сидней Джордж Уудс седна с Лесли Флинт от 1946 година насам. През 1953 г. той се присъединява жа Бети Грийн, който му даде безценна помощ.

Елън Тери
Елън Тери

През 1956 г., гласът на Елън Тери, (виж снимката), известна актриса на британската сцена, който почина през 1928 г., изскочи сам и им каза:

Вие ще имате някои забележителни комуникации. И аз предлагам да се запазят тези контакти ще редовно, за да изградят мощност, и да направи възможно този линк, който е бил преднамерено уредил си ленти. Лентите, които записвате ни даде възможност да достигне до много хора във всички части на света …. Ние въвеждат различни души от различни сфери, за да даде разговори и лекции. Ние се нуждаем от желаещи помощници на ваша страна.

Това бележи началото на тяхната саможертва работа, която продължава още седемнадесет години до смъртта на г-жа Грийн през 1975 г. Джордж Уудс (1890-1983) е да поддържа работата на разпространение на касети ще въпреки възрастта си от осем години по-, докато той се присъедини към нея.

Във Великобритания тези записи са били веднъж добре известни. Тринадесет радио- и телевизионни програми са посветени на тях. Сега, че главните герои са ни оставили самото явление и забележителни записи от него, са в опасност да бъде забравена.

Но чрез Интернет, думи Елън Тери са наистина изпълнени: тези съобщения са станали достъпни за милиони хора по целия свят с помощта на тези страници.


С настоящето аудиоклип, които могат да бъдат изслушани във връзка с най-новите браузъри (това може да отнеме известно време, за да го изтеглите). На една страница спътник (кликнете) друг откъс се предоставя под формата на Real Audio.rm (поточно аудио) файл, който ще играе веднага. Въпреки това, само ако един е инсталиран RealPlayer. За да изтеглите безплатно копие вижте http://www.real.com.


Чуйте откъс от гласова комуникация на Елън Тери (снимка) , постановено на 27 януари, 1964:


“Тук е пълно единство и хармония и любов. Това е наистина братство. Тук е мъдростта на всички времена, изразени във всякакво начини, чрез всякакви народи, независимо от всякакви земни идеи на класа, или вяра, или цвят.”


Директни гласове принадлежат към най-впечатляващите явления, свързани с физическа медиумна която включва също матеарелизация.
В момента Виктор Заммит доклади за зрелищни сеанси с Австралийската материализация среда Дейвид Томпсън в Сидни.


За връзки с други преписи и (.wav) звук-клипове на директни гласови комуникации, кликнете върху:

Чужди езици:


Забележки: